Rekreationsaktiviteter
En rolig dag i naturen med aktiviteter, mat och upplevelser. Dessa aktiviteter ger en starkare vi-känsla, frisk luft, gemensamma upplevelser och andra positiva effekter men de är i första hand en social aktivitet för företagsgruppen

Utvecklingsaktiviteter
Är när vi kombinerar rekreationsaktiviteter med utveckling som ska skapa affärsnytta. Det kan t.ex. vara teamutveckling, ledarskap, stresshantering, hållbarhet mm. De här aktiviteterna gör vi delvis själva eller tillsammans med branschkollegor som är experter inom olika utvecklingsområden.

Företagskickoff

HALLSTAHAMMAR/ÖVRIG PLATS

Skapa ett bättre samarbete i företagsgruppen med en aktivitet i en rogivande miljö. Börja dagen med teambuildning för bättre vi-känsla i gruppen för att sedan plocka fram tävlingsandan med en 3-kamp. Fortsätt med en grillmiddag i tältkåtan för att avsluta dagen med utvärdering och avslappning i vedeldad bastu och badtunna.

Läs mer

Kajakturer längs Strömsholms kanal

STRÖMSHOLMS KANAL

Njut av en stillsam tur i den rogivande miljön längs kanalen med lite tur kanske ni får syn på en Bäver. Vi erbjuder turer längs kanalen i stabila lättdrivande Kajaker.

Läs mer

Från Grupp till TEAM

HALLSTAHAMMAR / PLATS ENLIGT ÖNSKEMÅL

Med utgångspunkt i Susan A Wheelans forskning och sammanställning av IMGD (Integrated Method for Goup Development) jobbar vi med utveckling av grupper. Det är allt från kortare aktiviteter där man får prova på lite enklare samarbetsövningar och lättare reflektioner till längre grupputvecklingsuppdrag där vi träffas flera gånger under ett års tid för att verkligen jobba med att skapa framgångsrika TEAM. Sätt samarbetsförmågan i gruppen på prov med en upplevelsebaserad teambuildning. Uppgifterna leder till mycket skratt och en hel del att tänja sina egna gränser.

Läs mer

Geocaching – skattjakt med GPS

PLATS ENLIGT ÖNSKEMÅL

En spännande aktivitet där ni med hjälp av GPS letar efter skattgömmor/geocacher. Varför inte lösa en klurig mordgåta eller välja att öka samarbetet med samarbetsövningar.

läs mer

Konferens i tältkåta

PLATS ENLIGT ÖNSKEMÅL

En annorlunda mötesplats i tältkåta, lunch över öppen eld och en lekfull aktivitet.

Efter aktiviteten ska ni själva få laga härliga 3-rätters middag över öppen eld under ledning av våra instruktörer som är duktiga friluftskockar.

läs mer

Må-bra-dag

Upplev en givande, inspirerande, skön, god, glädjefylld, avkopplande och innehållsrik dag tillsammans. Skapa en individuell handlingsplan, öka medvetenheten och förbättra den egna hälsan både på arbetet och privat.

Läs mer 

Prova på SUP på Mälaren

VÄSTERÅS

Njut av en lugn och stillsam tur på Mälaren på en SUP (paddelbräda) eller gör det till en rolig lek, vem kan paddla snabbast utan att trilla i?

Läs mer

Prova på paddling på Skantzsjön

HALLSTAHAMMAR

Behöver ni ett avbrott i vardagen? Eller från jobbet?

Kom och upplev Skantzsjön från en kajak, canadensare eller SUP (paddelbräda). Ta dig tyst och stillsamt runt sjön och upplev den fantastiska naturen från Vattnet eller varför inte ha en skojtävling, vem paddlar fortast? Eller vem kan ta den snävaste svängen med en kajak.

Läs mer

Prova SUP på Skantzsjön

HALLSTAHAMMAR

Upplev Skantzsjön och en del av den fantastiska kanlen från en SUP (Paddelbräda). Glid runt tyst och stillsamt och njut av den vackra naturen och lugnet eller varför inte skoja till det lite med en skojtävling, vem kan paddla snabbast?

Läs mer

Utveckling av ledningsgruppen

Samarbetsövningar, paddling med kajak/kanadensare, lunch och 3-rätters friluftsmiddag som vi tillsammans lagar över öppen eld. Utifrån en gruppanalys genomför vi samarbetsövningar med gruppens personligheter som utgångspunkt. Målbilden är att se vår grupp som en väl sammansvetsad ledningsgrupp med ett tydligt fokus och gemensamt mål.

Läs mer

Fotojakten

PLATS ENLIGT ÖNSKEMÅL

Lekfull aktivitet med digitalkamera där ni får utlopp för kreativitet och roliga diskussioner.

Läs Mer

Canadensarturer på Strömsholms Kanal

STRÖMSHOLMS KANAL

Njut av en stillsam tur i den rogivande miljön längs kanalen med lite tur kanske ni får syn på en Bäver. Vi erbjuder turer längs kanalen i stabila lättdrivande Canadensare.

Läs mer

Det stora äventyret

Svetsa ihop arbetsgruppen, lära känna dig själv och dina arbetskompisar på ett roligt, annorlunda, utmanande och spännande sätt. Utifrån en fiktiv story ska gruppen genomföra ett äventyr.

Läs mer

Värderingsgrund

En rolig och minnesvärd upplevelse för samtliga deltagare. Implementera företagets värderingar hos personalen och gör en handlingsplan för hur de ska efterlevas. Vi genomför samarbetsövningar tillsammans som vi kopplar till värderingarna. Kvällen avslutas med en 3-rätters Gourmet vildmarksmiddag som alla lagar tillsammans över öppen eld. 

Läs mer

Samarbete och vikänsla

En 3-dagars utvecklingsaktivitet i Idre fjäll, med målet att alla i gruppen drar åt samma håll och att samarbetet flyter i företaget. Ni kommer få genomföra samarbetsövningar, lärande i varandras agerande utifrån personlighet, vandring på nipfjället, vildmarksluncher och middagar.

Läs mer

Skyttekamp

HALLSTAHAMMAR/ PLATS ENLIGT ÖNSKEMÅL

Prova på kraften i en Pilbåge, det roliga med blåsrör och vem skjuter bäst med Luftgevär. Plocka fram tävlingsandan i en rolig skyttekamp

Läs mer

SUP- yoga

VÄSTERÅS

Prova på Sup yoga med arbetsgruppen! Vi kör tillsammans med Utopia Yoga Studio. Vi kör med våra uppblåsbara suppar som vi sätter tyngd i så ni inte driver iväg. Man kommer att bli blöt om man utmanar sina gränser.

Läs mer