2015-06-06 17.39.51

svensexa / möhippa

Svensexa / Möhippa med 5-kamp

Hallstahammar/Västerås

Upplev en svensexa/ Möhippa ni sent kommer att glömma! Ta fram tävlingsandan i en utmanande femkamp med aktiviteter som t.ex. pilbåge, luftgevär, blåsrör, yxkastning, styltgång mm. Efter femkampen väntar en grillmiddag i tältkåtan för att avslutande koppla av i den vedeldade bastun. 
 

Läs mer

Kajaktur och middag på en Mälarö

VÄSTERÅS

Följ med på en härlig kajaktur tillsammans med våra instruktörer. Middag lagar vi ute på en passande ö och avslutar med kvällspaddling tillbaka till Öster Mälarstrand.

Läs mer

Kajak grundkurs – Nivå 1 gul

VÄSTERÅS

En heldagskurs för dig som vill lära dig paddla kajak. Du kommer att få lära dig paddling framåt och bakåt, stopp, vändning med sveptag, paddla i en åtta, sidoförflyttning mm.

Vi går även igenom grundläggande säkerhet så att du ska veta hur du agerar om du råkar välta samt hjälpa andra som gått runt.

läs mer

 Dagstur med Kajak eller Canadensare

STRÖMSHOLMS KANAL

Njut av den svaga doften av barrskogen samtidigt som du upplever en del av Bergslagens historiska omgivningar från en kajak eller canadensare. Ni startar turen i Hallstahammar och avslutar i Strömsholm

Läs mer

Paddling på Mälaren

VÄSTERÅS

Vi erbjuder dig en lärorik heldagskurs i kajakpaddling. För att du skall få kunskaper i hur du hanterar kajaken på ett säkert sätt. Alternativt hyr en kajak, kanot eller paddleboard och ge dig ut på en spännande tur på egen hand.

Läs mer

SUP

Stand Up Paddle boardning

VÄSTERÅS/ HALLSTAHAMMAR

Den snabbast växande vattensporten i världen. För att få den ultimata upplevelsen på våra sjöar, kanaler och vikar kan ni med våra allround brädor paddla er framåt ståendes på ett stabilt och roligt sätt.

Läs mer

5-kamp

HALLSTAHAMMAR/ÖVRIG PLATS

En femkamp med aktiviteter som t.ex. pilbåge, blåsrör, yxkastning, styltgång, kajakrace, luftgevär mm. Vi kan arrangera femkamp hos dig eller på någon av våra platser där vi normalt kör våra aktiviteter. Vissa aktiviteter är lättare att flytta medan andra kräver vissa förutsättningar men vi kan alltid få ihop en bra femkamp.

Pris 300:-/pers, vid minst 6 personer

ev resekostnader tillkommer om vi ska vara på annan plats

Kajak- eller canadensarturer på Strömsholms kanal

STRÖMSHOLMS KANAL

Vi kan erbjuda turer med utkörning av kanoter, packning och deltagare längs Strömsholms kanal. Allt från dagsturer till veckoturer. Kanalen erbjuder mycket fin paddling. De norra delarna av kanalen går till stor del på sjöar och passar därmed bra för kajak så att man inte blir så känslig för vind och vågor. Ju närmare Mälaren man kommer så blir sjöarna mindre och det är mer å- och kanalpaddling. På vägen passerar man slussar och kraftverk som man behöver lyfta förbi. Hela kanalen är en del av Ekomuséum bergslagen och man kan passa på att besöka bruk, smedjor och andra historiska sevärdheter på vägen. Vi samarbetar med Skantzöbadets camping i Hallstahammar och utgår med många av turerna därifrån. Här går det bra att lämna bilen och åka med oss ut till startplatsen i mån av plats i våra bilar.

Kontakta oss för mer information om vilka turer som finns eller läs några av våra turförslag här.

Vandra i Västmanland

VÄSTMANLAND

En 4 dagars vandring på Bruksleden kryddad med boende i kolarkojor, tentipitält och sista natten på en skogsgård där ni blir serverade en härlig trerättersmiddag och badar bastu sista kvällen. Under vandringen bär ni bara med det ni behöver för dagen, vi transporterar all övrig utrustning och ni får matpaket för dagen med er i ryggsäcken.

Tält, sovsäckar, logi, mat, bastubad, kvällspaddling mm ingår i detta bekväma vandringspaket.

Pris 3950:-/person

Läs mer

En dag på isen

En heldag med möjlighet att testa på och lära dig olika friluftsaktiviteter som isfiske, långfärdsskridsko, längdskidåkning, kanske provar vi på lite kite också, allt beror på väder och vind.

Läs mer

Snowflake dreaming

Ett förstklassigt vinteräventyr

4 dagar och 3 nätter (1 natt utomhus) på tur med snöskor och skidor vid Färnas Hjärta B&B.
Föreställ dig ………. Dina sovrumsväggar gjorda av en trädridå, en frusen sjö och en lägereld. Det är knäpptyst, liggandes i sovsäcken tittar du upp i sovrumstaket och beskådar en komposition av miljoner stjärnor. 

Läs mer

Prova på kite

Få möjligheten att lära dig kite med skridskor eller skidor under två timmar på Mälaren!

Läs mer

Vinterweekend på längdskidor

En weekend i Västmanlands skogar på längdskidor. Nätterna tillbringas i Ulvsbomurens timrade stugor med servering av viltmiddagar där kvällen avslutats med lite vildmarkslyx i den vedeldade bastun.

Läs mer

Långfärds-

skridskotur

Upplev frihetskänslan med att glida över frusna sjöar! En guidad dagstur på skridskor med lunch.

Läs mer

Bumperball

Bumperball eller så kallad bubble football är en helt unik sport som passar lika bra till er svensexa, möhippa, kickoff eller som teambuildingaktivitet.

Läs mer