Vi har 2 stugor längs Strömsholms kanal att hyra ut för övernattning. Stugorna är gamla slussvaktarbostäder så de ligger alldeles intill kanalen och slussarna. Vi har även ett samarbete med Åsby hotell vid Skantzsjön i Hallstahammar där vi kan erbjuda hotellrum till bra priser.

Westerqvarn

Slussvaktarbostaden i Mölntorp ligger intill Westerqvarns sluss. Här kan du bo i ett hus i gammal stil. Boendet består av två hus. Stora huset har en liten förstuga där du hänger av dig kläderna sedan har du ett stort kök till vänster där det finns både vanlig spis och en gammal vedspis. I köket finns en matplats för upp till 12 personer och en kökssoffa med plats för 2 sovande.

Till höger i storstugan finns ett rum med 2 sängar, soffgrupp, TV och en gammal kakelugn.

I storstugan finns också toalett med dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Bakom storstugan har du en uthuslänga som ursprungligen var vedbod och skomakeri. Här har vi nu inrett två mysiga sovrum med plats för 2-3 personer.
Det gamla skomakeriet är rummet till vänster, där finns en dubbelsäng för 2 personer. Till höger är gamla vedboden som har en 120-säng samt en överslaf på 90 cm.

Utanför har du en gammal trädgård med klassiska rabatter och fruktträd, här finns utemöbler och grill för trivsamma middagar och fikastunder i trädgården. Bara 25 meter från stugan har du kanalen  där enstaka båtar glider förbi. Från bryggan kan du ta dig ett uppfriskande dopp.

Priser.
2000:-/natt
9000:-/vecka

Sörkvarn

Mittemot Gästhamnen i Hallstahammar ligger en gammal slussvaktarbostad innan för Syrenhäckar, med 4 genomgångsrum. Det är ett kök, 2 sovrum och ett vardagsrum. Med gångavstånd från centrum.

Köket – Köket är utrustat med rinnande vatten och en kokplatta. Det finns utrymme för 10 personer att äta.

Sovrum 1 – två fasta enkelsängar och en bäddsoffa med plats för 2.

Sovrum 2 – en fast dubbelsäng.

Vardagsrum – sittplats för 5st och samt utrustat med spel och böcker.

Huset är utrustat med en frystoalett på övervåningen och ett utedass på baksidan. Det finns även en uteplats och grill.

Priser:
1500:-/ natt
7500:-/vecka

Hallstahammars-

brukshotell

Bokar du aktiviteter via oss kan du även boka boende på brukshotellet via oss.