Det finns möjlighet att hyra kanoter, kajaker eller paddleboards hos oss om man vill ge sig ut på egentur. Är man nybörjare eller kanske inte har paddlat på ett tag och behöver lite repetition, så kan vi erbjuda en grundkurs i kajakpaddling.

Kajakpaddling grundkurs – heldag

En heldagskurs för dig som vill lära dig paddla kajak och få kunskaper i hur du hanterar kajaken på ett säkert sätt. Vi går även igenom grundläggande säkerhet så att du ska veta hur du agerar om du råkar välta. Efter kursen räknar vi med att alla deltagare ska kunna examineras för paddelpasset nivå 1 gul. Dagen avslutas med examinationen.

Dag och tid: 4, 18 juni, 9, 23 juli, 20 augusti och 3 september kl. 10:00-17:00
Det går även att boka andra datum om ni är en grupp på minst 5 personer.
Pris: 1045 kr/person, barn under 12 år – halva priset i målsmans sällskap. I priset ingår Kajakhyra, fika och lunch.
Mötesplats: I Västerås, meddelas exakt vart dagen innan turen eftersom det är väderberoende.

Hyr Kajak för egen paddling på Mälaren
Paddla en tur på Mälaren med våra stadiga kanoter, nybörjarvänliga kajaker eller prova paddla SUP (stand up paddleboard). Vi har kanoter med plats för 2 eller 3 personer i varje kanot. Vi har olika typer av kajaker för att passa de flesta, 1-mans, 2-mans, breda stabila men även lite smalare för dig som vill ha lite mer utmaning. Vi har även särskilda kajaker för ungdomar. Vill du prova på det senaste inom paddelsporten – SUP, så har vi 6 stabila nybörjarbrädor.

Dag: Dagligen under juni-augusti. Övrig tid på året enligt överenskommelse
Tid: Utlämning mellan 10:00-17:00
Pris: Från 300 kr/kanot för upp till 6 timmar. I priset ingår introduktion på land, hyra av kanot och flytväst.

Boka här!